Túrafoglalás

A túravezető természetvédelmi szakembereink a legkorszerűbb távcsövekkel és naprakész ismeretekkel, valamint magas szakmai tudással állnak a látogatók rendelkezésére. Várunk mindenkit a Hortobágyon, aki szívesen megismerkedne szikes-tavi természetvédelmi programunkkal. Ismerjék meg a szikes tavi élőhely-rehabilitációs természetvédelmi programunkat, várjuk Önöket a Hortobágyon!

 

Programjaink:

Egyórás program

Előre meghatározott időpontban induló gyalogos túra alatt egy képzett vezető segítségével magyar nyelven bemutatjuk a látogatóközpont kertjében és a hozzá kapcsolódó megfigyelőhelyekről látható természeti értékeket (növény. lepke, kétéltű, madár stb.) és a projekt innen látható tevékenységeit. A program előtt érdemes a látogatóközpontban megtekinteni az ingyenes kiállítást.
A program díja:
Felnőtt: 500 Ft/fő, maximum 5000 Ft/alkalom + ÁFA
Gyermek: 300 Ft/fő, maximum 3000 Ft/alkalom + ÁFA
Online foglalás itt!

 

  

 

Háromórás program

Előre meghatározott időpontban induló gyalogos túra alatt egy képzett vezető segítségével magyar nyelven bemutatjuk a látogatóközpont és környéké, valamint a Nagy-sziken (projektterület) előforduló természeti értékeket és részletes betekintést nyújtunk a projekt keretében végzett tevékenységekbe is. A program előtt érdemes a látogatóközpontban megtekinteni az ingyenes kiállítást.
A program díja:
Felnőtt: 1500 Ft/fő, maximum 12 000 Ft/alkalom + ÁFA
Gyermek: 1000 Ft/fő, maximum 8000 Ft/alkalom + ÁFA
Online foglalás itt!

 

  

 

Hatórás program

Előre meghatározott időpontban induló kerékpáros túra alatt egy képzett vezető segítségével magyar nyelven bemutatjuk a teljes projektterületen előforduló természeti értékeket, és részletes betekintést nyújtunk a projekt keretében végzett tevékenységekbe is. A program előtt érdemes a látogatóközpontban megtekinteni az ingyenes kiállítást.
A program díja:
Felnőtt: 3000 Ft/fő, maximum 18 000 Ft/alkalom + ÁFA
Gyermek: 2000 Ft/fő, maximum 12 000 Ft/alkalom + ÁFA
Online foglalás itt!

 

  

 

Egész napos program

Reggel 7 órakor indul az egész napos mikrobuszos program a látogatóközpont elől, amelyen az eddigi LIFE-programok és fontos NATURA 2000-es élőhelyek megtekintése történik előzetes egyeztetés és igény alapján. A program minimum 8 fő esetén indul.
A program díja: Felnőtt: 5000 Ft/fő, maximum 50 000 Ft/alkalom + ÁFA
Gyermek: 4000 Ft/fő, maximum 40 000 Ft/alkalom + ÁFA
Online foglalás itt!

 

  

 

A természeti értékeket bemutató ökotúrák minden esetben a Balmazújvároson található látogatóközpontunkból indulnak. Látogatóközpontunk bemutatótermének a megtekintése díjmentes. Korlátozott számban, előre egyeztetve kerékpár és kereső távcsövek bérlésére is kínálunk lehetőséget.